Algemene Voorwaarden

Inschrijving:

Aanmelden voor een cursus gebeurt via het online formulier op onze website. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van aanmelding.

Cursusgroepen en grootte:

 • Muziek op Schoot: Minimaal 4 en maximaal 10 vaste deelnemers.
 • Muziekkriebels: Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
 • Pianokriebels en Zangkriebels: Minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.
 • Privelessen Piano: Na inschrijving op de website, wordt je gecontacteerd door docente Loes om een geschikt lesmoment te vinden. Een voorschot factuur volgt bij het bevestigen van een geschikt moment.

Lesdata en tijden:

Voor groepslessen zijn de wekelijkse lesdata en -tijden vermeld op onze website en ontvang je per mail na inschrijving. Voor privélessen worden de lesdata en -tijden in overleg met docente Loes vastgesteld.

Betaling:

 • Betaling voor groepslessen Muziekkriebels, Pianokriebels en Muziek op Schoot gebeurt via online betaling na inschrijving.
 • Betaling voor privélessen Piano gebeurt in overleg met docente Loes, contant of via overschrijving. In juli en augustus starten de inschrijvingen en wordt een voorschot van 70 euro gevraagd. Dit voorschot wordt niet terugbetaald bij annulering voor aanvang van de lessen.

Afwezigheid en inhalen van lessen:

 • Bij afwezigheid van de docent word je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht, uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les. Bij uitval van een enkele les wordt deze ingehaald op de vaste lesdag aansluitend aan de cursus.
 • Bij afwezigheid van een cursist in groepslessen kunnen de lessen niet ingehaald of verplaatst worden. Bij privélessen kan dit in overleg met docente Loes.
 • Workshops die door externe omstandigheden niet kunnen doorgaan, zullen verplaatst worden naar een nieuwe datum. Als je niet aanwezig kan zijn op de nieuwe datum, ontvang je een code twv het inschrijvingsbedrag voor toekomstige activiteiten bij Alta Musica.

Beëindiging van een cursus:

 • Inschrijving van groepslessen kan kosteloos worden geannuleerd tot twee weken voor aanvang van de cursus. Zonder annulering blijft betaling van het inschrijvingsgeld verplicht, gezien er een plek gereserveerd is voor de cursist.
 • Tussentijdse beëindiging van een cursus is alleen mogelijk bij verhuizing van de cursist of bij aantoonbare, langdurige medische ongeschiktheid. In dat geval is er in overleg restitutie mogelijk van (een deel van) het lesgeld.

Aansprakelijkheid:

Cursisten dienen zorg te dragen voor de lesruimte en lesmaterialen. De verzorger van de cursist is te allen tijde verantwoordelijk voor het eigen kind. Alta Musica is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van eigendommen van de cursist.

 

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Alta Musica voor een inspirerende en muzikale ervaring.

 

Met vriendelijke groeten,

Loes Strijbos Alta Musica

 

Laatst bewerkt: Juli 2023 

 

 

M